Jeg har gått ned 5,5 kilo på 4 dager! 

Jeg er en tynn mann fanget i en tjukk kropp. Det føles slik. Altså, ikke en tøff indre kamp som  bringer fram dype eksistensielle spørsmål om hvem jeg er og hvorfor jeg er her og sånn. Mer presist kan det beskrives som en artig variant av et forvrengt selvbilde. Når jeg ser meg selv i speilet er det en smal og sunn mann som stirrer tilbake. En tynn flis. Rart, joda, innrømmer det. Men helt feil er det allikevel ikke, hvis vi ser bort fra fettlaget som velvillig har omkranset legemet. Han finnes inni der. Det føles trygt. Fram til slutten av tjueårene var jeg slank. Den samme mannen er jeg fortsatt. Spekklaget er ikke annet enn et billedlig bevis for årevis sløvhet og generell livsnytermentalitet.

Nå er jeg på dag 4 av fasten. Troen på at den tynne mannen snart skal tre fram er sterk. Sultfølelsen er nemlig borte. Altså helt! I tillegg er energinivået på topp. En forbausende brå overgang fra tre daffe dager der hungeren holdt på å kverke meg. Tidslinjen samstemmer med teorien. Sultfølelsen blir som regel borte etter 3-4 dager. Var klar over dette, men allikevel. Det er noe eget ved å fysisk kjenne det på kroppen. Jeg er frelst. Og jeg hjernevasker deg med glede! Er denne tilstanden vedvarende, ja da er den hellige gral for alle verdens tjukkaser funnet. Kun tre dagers lidelse, etterfulgt av en sultløs og energisk tilværelse. Hæ?  Vekten viser 5,5 kilo mindre enn for 4 dager siden. Finnes mye god informasjon om «water fasting» der ute. Her er en instruktiv video. Mer hjernevask og oppdatering kommer. Ha en fin onsdag!

5 kommentarer

ann sissel

20.04.2017 kl.19:22

kanskje faste er tingen:-)Tøfft

Mia - Alt annet enn A4

20.04.2017 kl.20:13

Herlig skildring! Så bra, lykke til videre :) You can do it!

spisogspar

20.04.2017 kl.21:56

Lykke til videre! :)

Elena

22.04.2017 kl.00:38

Lykke til! :) skal følge med på hvordan gikk det med deg. Lite sannsynlig blir jeg inspirert, siden jeg er alt for glad i å spise!

Nina

24.04.2017 kl.10:57

Godt Jobba! Dette har jeg styrt med opp gjennom åra også. Helt til en dag jeg endret tankegangen min. Da skjedde det ganske store endringer. Jobben måtte jo gjøres først! Men etter det, har ikke overvekt vært et problem. Lykke til på veien. Tøffe tak*

Skriv en ny kommentar

feitfyrfaster

feitfyrfaster

40, Oslo

En ganske fornøyd tjukkas som håper å gå ned i vekt. Denne bloggen vil omhandle mitt faste- eksperiment som skal vare i 30 dager. Helt uten fast føde. Målet er å gi en brutalt ærlig framstilling av den fysiske og ikke minst psykiske utviklingen.

Kategorier

Arkiv

hits