Fordelene med å være tjukkChris Pratt trente seg tynn til en rolle. Han sier han var lykkeligere som tjukk og kona likte ham bedre.

Finnes det egentlig noen ulemper med å være feit, hvis vi ser bort fra helserisiko, redusert selvtillit, fysiske begrensninger og fordommer fra samfunnet? Jeg ser ingen. Fordelene derimot, de bugner over. Fettets velsignelser og lykksaliggjøring må aldri glemmes. Alt fra grunnleggende livslyst til at vi er beæret med å ha en stor blå madrass oppkalt etter oss.

Fordel 1
Om ca en måned er fastekuren min fullendt og jeg vil antakelig veie 12-17 kg mindre. Lykken vil boble! Hvert skritt blir lekende lett, klærne sitter bedre og ikke minst strutter jeg av stolthet. Ingenting av dette ville blitt oppnådd hvis jeg aldri hadde vært overvektig. Kontrasten i seg selv skaper eufori. En livslang tynning går rundt  i en apatisk vektlikhet og vil aldri kunne ta del i denne gleden. En tjukkas føler at han lever!

Fordel 2   
Noe av det vakreste man kan gjøre er vel å få andre til å føle seg bedre. Som feitng gjør man dette konstant. På jobben, på vei til jobben, i butikken og ...ja over alt. Hver gang en slank, eller en som har litt lavere BMI enn deg, er i din nærhet skjer det.  Alle føler seg «litt bedre» ved å bevitne at det er verre stilt hos andre. Tjukkaser er på mange måter samfunnets moralske velgjørere.

Fordel 3
Maten. Når du først har akseptert din tilstand som tjukk så spiser du hva som helst uten bekymring. Du kan si fuck off til slankeeliten og be dem drukne seg selv i gulrotsuppa si. Med beina på tv-bordet og ostepopskålen på magen (så du slipper å strekke deg) kan du fråtse i livet.  

Fordel 4
Tjukkaser er bedre i senga. Du leste riktig. En større studie avslører at menn med stor mage er mer utholdende og tilfredsstiller damene bedre.  Samtidig gjør de kroppslige begrensning at forventningene er lave. Den andre parten føler som regel et ansvar for å gjøre store deler av den fysiske jobben. Du kan bare ligge der og nyte (ok...nå begynner argumentasjonen å ta litt av her, ser den:)  Skulle vekten bli et problem er det alltid mange sexleketøy å kjøpe hos Sexlykke. En trådløs vibrator til dama for eksempel.

Fordel 5
En annen studie viser at selvmordsraten er lavere for overvektige. Dette kommer ikke særlig overraskende. Etter - la oss si en tørr tunfisksalat - er det jo nesten forstålig at noen velger å takke for seg. Jeg mener, ingen tar frivillig kvelden når man for eksempel har en stor deilig sjokoladefondtant i vente.

Jeg kunne ramset opp en haug med andre fordeler, men velger å stoppe der. Så hvorfor slanker jeg meg egentlig, hvorfor vil jeg meg selv så vondt? Det er et omfattende spørsmål. Har vel noe med å gjøre at jeg elsker risiko. Jeg tar sjansen, men dette bør ikke prøves hjemme. Ha en fin helg!

4 kommentarer

Gina

21.04.2017 kl.21:15

En føler seg bedre med seg selv og sitt ytre når man er slank.. Men som du sier, så ser folk på deg med større aksept faktisk om en har et par burgere i reserve på hver side.. Oppstår veldig fort misunnelse og sjansen for et smil er betraktelig mindre om man ser fit ut... Men igjen kan man da egentlig sole seg i glansen av den, fordi den som er misunnelig ikke heller fortjener et smil! Digg å ete hva en vil, men også digg å være fornøyd i egen kropp!

Ha en fin kveld!

Daniel Olsen

21.04.2017 kl.23:33

Jeg trakk på smilebåndet når jeg leste fordel nummer 5. Kanskje det er bare min morbide humor, men det er jo sant det du skriver. En som alltid har vært fit kan kanskje skryte av det og ha disiplin og så videre, men lykkerusen en som er overvektig kjenner når kiloen begynner og ramle av, vel det må oppleves. :)

Ha en fortsatt fin kveld :D

Elena

22.04.2017 kl.00:30

:D ha en fin helg!

Elena

23.04.2017 kl.13:45

Hvordan går det med å sulte deg? 😊

Skriv en ny kommentar

feitfyrfaster

feitfyrfaster

40, Oslo

En ganske fornøyd tjukkas som håper å gå ned i vekt. Denne bloggen vil omhandle mitt faste- eksperiment som skal vare i 30 dager. Helt uten fast føde. Målet er å gi en brutalt ærlig framstilling av den fysiske og ikke minst psykiske utviklingen.

Kategorier

Arkiv

hits